Uniós támogatásból telephelyfejlesztés valósult meg a SAN-AT Betegszállító Kft. tamási telephelyén

30,49 millió forint vissza nem térítendő Európai Uniós támogatással valósult meg a „SAN-AT” Betegszállító Kft. tamási telephelyének fejlesztése. A fejlesztés célja közvetve a betegellátás minőségének javítása.
 
A Dél-Dunántúli Operatív Program keretében a „SAN-AT” Betegszállító Kft. több mint 30,48 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert tamási telephelyének fejlesztésére, melynek összköltsége 60,97 millió forint volt.
A projekt keretében teljes felújításra került a Kft. telephelyén található két épület. A nagyobb épületet úgy alakították át, hogy alkalmas legyen a gépjárművek, az ezekhez tartozó pótfelszerelések és egyéb raktároznivalók tárolására. Ezért ez az épület álmennyezetet, vakolatburkolatot és új padlóburkolatot kapott, hogy megfeleljenek a szakhatóságok előírásainak. A kisebbik épületben irodát alakítottak ki az adminisztrációs ügyek intézésére.
Az udvari részen térkövezés történt, továbbá elhelyezésre került egy mobil konténeres benzinkút, aminek segítségével a cég szolgáltatásnyújtásához szükséges gépjárművek üzemanyag-ellátása kerül megoldásra. A projekt keretében új munkahelyeket is hoztak létre, 6 új fő számára biztosítanak foglalkoztatást.
A beruházás 2015. április végére készült el. 
A beruházás részben az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap és hazai központi költségvetési előirányzat finanszírozásából valósult meg.
 
További információ kérhető:
„SAN-AT” Betegszállító Kft. 
7090 Tamási, Nyírfa sor 5. 
Tel.: +36 20/915 0654
E-mail: info@betegszallitas-baranya.hu

 

DDOP-1.1.1/D-14-2014-0044 projekt fotói

GINOP-1.1.4-19