GINOP-4.1.4-19

PROJEKTINFORMÁCIÓK

GINOP-4.1.4-19-2021-03626

59,605 kWp teljesítményű napelemes rendszer telepítésé a SAN-AT Betegszállító Kft-nél.

 

  • kedvezményezett neve: "SAN-AT" Betegszállító Korlátolt Felelősségű Társaság
  • a projekt címe: 59,605 kWp teljesítményű napelemes rendszer telepítésé a SAN-AT Beteg szállító Kft-nél.
  • elszámolható összköltség:13 770 000 Ft
  • vissza nem térítendő támogatás összege:7 573 500 Ft
  • a támogatás intenzitása: 55%
  • a projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.07.07.

 

Projekt tartalmának bemutatása:

 

A”SAN-AT” Betegszállító Kft. 2012. május 07- én alakult meg kiválással a SAN-AT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft ből. A Kft. a Nemzeti Alapkezelő által finanszírozott betegszállítási feladatokat lát el az Országos Mentőszolgálat koordinációja mellett. A betegszállítási feladatokat a Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott működési engedély birtokában végzi. A Kft. Tolna és Baranya megyékben lát el közfinanszírozott betegszállítási feladatokat kizárólagos joggal, ezáltal a betegszállítói ágazat meghatározó szereplőjének számít országos viszonylatban is.

 

A ”SAN-AT” Betegszállító Kft. a pécsi telephelyén üzemeltet egy minden igényt kielégítő gépjárműjavító műhelyt is, saját autószerelő személyzettel és saját szervizautókkal kiegészítve. A telephelyműködésének költséghatékonysága és a környezetvédelem, a környezeti értékek megóvása a volt fő szempont a pályázat beadása során. Az Európai Uniós támogatás segítségével egy 50 kWp névleges teljesítmény feletti napelemes rendszer kerül telepítésre. A fejlesztéssel mind primer energiafelhasználásunk, mind pedig rezsiköltségeink is csökkenthetőek. Mindezek mellett a beruházás összhangban van, a napjainkban egyre inkább relevánsabb környezetvédelmi szempontokkal.

 

Céljainkkal összhangban, jelen pályázat keretein belül, az alábbi területeken kívánunk fejlesztéseket megvalósítani és támogatást igénybe venni:

 

  • Napelemes rendszer telepítésé hálózati villamosenergia-termelés céljából, 50 kWp névleges teljesítmény feletti.