Magyarország Kormányának támogatásából foglalkoztatási fejlesztés valósult meg a „SAN-AT” Betegszállító Kft-nél.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszerében 15 000 000 Forint vissza nem térítendő támogatást nyert el cégünk. A GINOP-5.3.2-16-2016-00137 jelű, "Rugalmas, családbarát foglalkoztatási módszerek bevezetése a "SAN-AT" Betegszállító Kft-nél" című pályázat keretében.

A projekt a munka és a magánélet összehangolását lehetővé tévő rugalmas foglalkoztatás elterjesztése, a kisgyermeket nevelő nők foglalkoztatásának növelése, valamint a munkavállalók és a munkáltatók alkalmazkodóképességének növelésének érdekében jött létre.A Kormány a Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki a vállalkozások alkalmazkodásának segítségét, a rugalmas munkaerő-piac és családbarát munkahelyi gyakorlatok és szolgáltatások elterjesztését.

A projekt keretében képzésben részesültek a cég vezető beosztottjai, akik munkajogi, pénzügyi, szervezetfejlesztési és humán erőforrás-fejlesztési tanácsadáson vettek részt. A vállalkozás alkalmazottai a munkakörök átalakításához, rugalmas foglalkoztatási forma bevezetéséhez kapcsolodó munkavállalói képzést kaptak, valamint műhelymunkákon vettek részt. A cégünk munkahelyi mentort foglalkoztat.

A projekt következtében 15 hátrányos helyzetű munkavállalót foglalkoztatunk.

A projekt 2017 december végével zárult.

 

További információ:

"SAN-AT" Betegszállító Kft.
7090 Tamási, Nyírfa sor 5.
E-mail: info@betegszallitas-baranya.hu